Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ett jävla liv!

Åh herre gud, vilken natt!
Igår var Movits med mormor i Svarte hela dagen och badade och hade det gött.
När jag kom hem från LPG behandlingen lite efter 8 hade dom precis kommit hem och Mov’ hade somnat i vagnen.
Det var bara att bära in honom i sängen, han sov som en sten.

Jag hängde upp alla blöta badkläder och såg att han hade fått några nya leksaker av mormor, bland annat en plastpistol av något slag som jag la i hallen.
01:52 vaknade jag med andan i halsen av att det var ett jävla liv i lägenheten men jag hade ingen aning om vad det var som lät. Det tjöt, blinkade och tutade som om det pågick någon form av polisutryckning i min hall!
Jag lokaliserade Movits pistol och letade efter någon form av offknapp, hittade ingen. Jag hittade dock en annan knapp som efter hysteriskt tryckande gjorde så att skiten blev tyst.

03:15 var det dags igen. Dra åt helvete! Den gick verkligen inte att stänga av! Att börja rota efter skruvmejsel mitt i natten för att få ut batterierna var INTE ett alternativ! Jag lyfte på kudden i soffan och tryckte ner den så långt jag kunde, bra, tyst!

Kan tillägga att den fortfarande låg och blinkade och pep när jag gick till jobb. Hoppas batterierna är slut när jag kommer hem….

20140730-071205-25925049.jpg1

kommentar på Ett jävla liv!
  1. Linda skrev

    Hu! Hade nån liknande händelse med Gabriels ena leksak som i lådan lyckats få ena knappen intryckt och spelade och pep mitt i natten. Kunde i tröttheten inte fatta vilken låda det kom ifrån och letade och letade. Skitjobbigt!


Kommentera


sju + = 11