Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ett skämt är vad det är!

Nu är jag helt slut som artist! Det har varit en lång dag som började tidigt. Vi har haft några mysiga timmar hemma hos farmor idag och Movits mår bättre. Imorgon är han ledig tillsammans med min mor så det blir inget dagis för honom på några dagar till.

Jag kör ett långpass imorgon på jobb för att försöka kompensera upp lite av pengarna som jag förlorat nu när jag varit hemma och vabbat. Sjukt egentligen att underhållsstödet även borde räcka till att kompensera för alla pengar jag förlorar på ett år när jag vabba, en kostnad man annars kanske delar på. Underhållsstödet ska täcka mat, kläder, inredning till barnets rum, att hålla kalas, leksaker, sparande, aktiviteter, resor och faktiskt även förlorad inkomst för att vara hemma med sjukt barn. 1500 spänn i månaden, ett skämt är vad det är!

Men men, jag överlever! Även om jag får jobba mer och hårdare för att få ihop ekonomin. Men min unge ska inte sakna något, det är en sak som är säkert :) Och det gör han inte heller!

När vi hade varit hos farmor lämnade jag Movits hos min mamma en stund så att jag kunde ta en tur till stan för att köpa present till min väninnas son som vi ska på kalas för på söndag! Jag har inte träffat henne på ett år eftersom hon bor i Indien, så det ska bli så sjukt kul att få träffa hennes och hennes lilla familj.

Nu är det dags för mig att bädda ner mig eftersom klockan ringer svintidigt imorgon.

Sov gott!

img_8190.jpgimg_8175.jpg

 
Kommentera


8 − = noll