Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fake it sister!

Alltså detta eviga mörker! Det är fan mörkt 24/7 just nu och deppen är total! Igår såg jag sol och blå himmel för första gången på en evighet och jag önskar det kunde vara sånt väder hela vintern haha :)

Två senaste dagarna och kvällarna har spenderats på jobb och idag blir det ett litet avbrott med normallång arbetsdag och Champions league fotboll ikväll! Ni kan idag höra mig prata i Sveriges radio P4 strax efter 08:30 inför matchen ikväll! Missa inte! :)

Vintern är fan den värsta årstiden och jag känner mig aldrig så risig och grå som då! Det är tur att jag har ett nätverk av tjejer som tar hand om mig och hjälper mig att för det mesta se hyfsat pigg och fräsch ut trots att jag vissa veckor jobbar 50-60 timmar och jag nästan aldrig sover!
I förra veckan gjorde jag ett besök hos Joanna på Estetikspecialisten för att fylla på min botox och resultatet är redan fantastiskt! I helgen var det även dags för ny hårförlängning som är ett måste eftersom jag bittert ångrar den korta frisyren jag skaffade för tre månader sen haha
Nästa vecka är det dags för påfyllning av fransar hos Maya på My lashesvoch snart även dags för ett besök hos Patrizia Intiso för en omgång med fraktionell laser!

Jag skäms inte över min fåfänga och jag tycker det är lätt värt att investera i mig själv! Jag har många år kvar i min kropp och det hade ju varit tråkigt att förfalla som 30 åring! Jag jobbar hårt, går upp 5-6 VARJE morgon alla veckans dagar och snittar väl 4-5 timmars sömn per natt!

Fake it until you make it!

IMG_9033.JPGTaggar: , , , , , , , , , ,

Kommentera


tre + = 6