Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fan, inte igen!

Precis när jag skulle gå och lägga mig kom det en flash om att en explosion och skottlossning hörts på Istanbuls flygplats. 

Två självmordsbombare har i skrivande stund dödat minst 10 personer och skadat många, många fler.

Jag pussar Movits lite extra innan jag går och lägger mig, denna världen blir bara kallare och kallare. Jag vet knappt vad jag ska skriva, man blir så jävla ledsen, arg och nog mest rädd. Vilket är det värsta av allt. Att rädslan får ta över och gör oss misstänksamma och fördomsfulla.

När jag är på en flygplats vill jag vara glad, kanske lite nervös och förväntansfull eftersom jag har ett äventyr framför mig. Detta är andra gången på kort tid som en flygplats attackeras, senast jag flög mådde jag skit tills det att jag tagit mig genom säkerhetskontrollen. Och rädsla är just det dom vill framkalla.

Detta inläget blev nog lite osammanhängande och konstigt men jag är fan så jävla arg och ledsen över att detta händer gång på gång på gång. Var är världen på väg?

stop

 

 
Kommentera


8 × = åtta