Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fix och städdag!

Så! Då har jag vikt tvätt, plockat undan massa saker, och börjat fundera ut var vissa saker ska borras upp på väggarna här! Pappa är ledig i eftermiddag så han kommer hit och hjälper mig att få upp lite grejer som legat och skräpat här :)

Jag måste få upp en hylla, en spegel och lite tavelhyllor. Jag måste även snart ta en tur till Ikea och köpa lite grejer som saknas.

Ikväll ska jag träffa ett gäng vänner på Harrys och pappa ska ta Movits i några timmar här hemma, det ska bli skitkul att gå på popquiz :) Hoppas att jag vinner.. haha.. Musik är jag fan bra på alltså!

Imorgon ska jag möta upp Carro i stan klockan 10 och sen är det full rulle tills det att hon och Oliver åker vidare på torsdag eftermiddag.. Det ska bli så kul att ha dem här och jag hoppas att Movits oh Oliver kommer överens :) Det skiljer ca en månad på dem så det ska säkert gå bra, bara de inte river hela lägenheten ;)

Just nu tar Movits en liten powernap och när han vaknar ska vi gå och handla och hämta ut ett paket med kläder till honom från todster.se som redan har kommit! WHOHO! Har ni ansökt om medlemskap?

Ha en fin dag alla! :)

Barnsprogramsmys i morse ;)

20120228-104334.jpg
Kommentera


+ 5 = tretton