Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Flitiga lilla jag!

När klockan slog 09:10 i morse hade jag redan hunnit handla, laga lunch till hela veckan, diska och dammsuga. Eftersom jag jobbar eftermiddag och kväll idag får jag passa på att göra allt på morgonen som jag annars skulle gjort efter jobb. Halv 10 ikväll är jag inte så pigg på att ställa mig och sno ihop en veckas matlådor liksom :) 

Det är mycket som är segt för tillfället, jag letar nytt jobb men utbudet är inte jättefett direkt. Jag försöker få allt att gå runt med allt vad det innebär trots att min inkomst just nu är lägre än vanligt. Det är snart dags för kalas, det ska köpas nya sommarkläder/skor och sommarsemesterns aktiviteter är inte gratis när man har en önskan om att lämna Sverige under sin semester :)

Jag brukar lösa det mesta, på ett eller annat sätt. Jag är van vid att kriga och jag accepterar inte ett misslyckande! Om jag har ett mål så ser jag till att nå det, även om vägen dit kan kännas lång. Det finns inget jag inte skulle göra för att se till att Movits har allt det han behöver.

Så just nu är det bara till att bita ihop, ha siktet rätt inställt och aldrig ge upp!

58fa9d0b4e5d0f48da3fa88d3201bc50

  Bild från google…2

kommentarer på Flitiga lilla jag!
  1. Louise skrev

    Så är det- man ska aldrig ge upp!! Den där kaffefikan får vi ta snart!

  2. Frida skrev

    Duktig!


Kommentera


sju − = 1