Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Folkfest!

Jag har räknat lite på inbjudningarna till en namngivningsfest och den landar på cirka 40 personer! Jo tjena! Vi ska ha den nere i Malmö den 17:e December och jag känner lite att jag varken har plats, tid eller råd att bjuda så mycket folk på käk veckan innan jul.

Därför kommer vi göra det enkelt för oss och boka in oss på en reasturang som erbjuder Buffe´till ett bra pris och sen får folk betala sin mat själv. Jag är inte snål men jag kan erkänna att jag inte har råd att bjuda 40 pers på middag veckan innan julafton. Dessutom behöver inte Movits en massa grejer utan folks present till honom får helt enkelt bli att de kommer.

Jag ska börja fila på inbjudningar i nästa vecka :)7

kommentarer på Folkfest!
 1. Jag tycker ni har ett bra förslag där!=)

 2. Låter väl som en kanonidé!
  Huudsaken är ju att man träffs och umgås- kör på det!
  Hoppas du får en fin söndagkväll!
  Kram
  BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor o Mammaliv

 3. Kan ni inte skjuta upp det till nästa år då!?

 4. Vet som sagt inte när vi kommer ner nästa gång och vi har ju ändå ingenstans att vara då heller. Så denna lösningen blir bra :)

 5. Anna skrev

  En annan smart lösning är att ha öppet hus. Typ mellan 13-17. Så får folk komma när de kan, man bjuder på ngt mkt lätt ex snittar eller kaffe och kaka. Det blir enkelt och billigt.

 6. Ja öppet hus funkar men vi har ju inget hus att ha öppet :)

 7. Det blir säkert skitbra, kan folk inte ta det så är det synd om dem – ni måste ju inte bjuda in om ni inte vill. Vi ska ha namngivning i slutet av november (också nere i Skåne), men då är min mamma världens bästa och står för matkostnaden. Annars hade det inte gått för oss heller…


Kommentera


3 − = två