Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Förbannad!

Jag stör mig så jävla mycket på att personalen på BB gjorde fel när de inte gav mig hormontabletter mot bröstmjölken.

Nu i efterhand blir jag riktigt arg när jag tänker på det och jag funderar på att anmäla dem. Jag var ledsen, hade ont och kunde varken hålla eller bära Movits dagarna när vi kom hem från BB.

Och allt bara för att jag blev tillsagd att det var för sent för att få tabletter för att stoppa mjölkproduktionen trots att det inte var det. Det hade gått 48 timmar, gränsen går vid 72! Alltså ett helt dygn!

Jag är så jävla glad att jag bestämde mig för att inte amma! Det var en befrielse att ge ersättning och innan jag gjorde det kände jag bara ångest! Jag testade bara att amma tre gånger men det knöt sig i magen och jag ville bara gråta, det var inget för mig.

Barnmorskorna på BB var mycket väl informerade om min ståndpunkt och var inte pushiga men man märkte ju att de ville att jag skulle amma! Det var inte mycket tips och information man fick om ersättning och att flaskmata heller för den delen.

Visste ni att barnmatsföretagen inte får lov att göra reklam för flaskor och ersättningar som riktar sig till barn under 6 månader? Nä, amma SKA man ju göra! Annars är man ju en dålig morsa…6

kommentarer på Förbannad!
 1. dahlo skrev

  Det gör du rätt i!
  Så ska man inte bli behandlad.

 2. Hej! Har du en mejladress? Jag skulle vilja komma i kontakt med dig? Kram

 3. Magda skrev

  go for it!

 4. […] En del tycker att jag ska fråga efter tabletter vilket jag ju gjorde men inte fick, läs mer om det här. Andra skriver att det i stort sett bara är att gilla läget. Det var även en tjej som skrev att […]

 5. […] hand som min historia om amningen och uteblivna hormontabletter har spridit sig så blir jag bara mer och mer […]

 6. Jenny&Loke skrev

  Jag födde på SÖS den 12 maj detta år och jag fick första tabletten ca 6 timmar efter förlossningen och 2 tabletter om dagen hela vistelsen. Stod iof i jornalen att jag vägrar ammning


Kommentera


fem × = 15