Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Före och efter fillers och botox!

År 2014 fyllde jag 30 och kände att jag ville lägga lite pengar på mig själv. Jag ville investera  i mitt ansikte som kändes slitet och trött på grund av långa arbetsdagar, lite sömn och som även började visa ett och annat ålderstecken.

Jag har gått hos Joanna nu i 3 år och jag är så himla nöjd och tacksam över att jag hittat en så otroligt proffsig tjej att gå till. Joanna lyssnar på vad man vill åstadkomma och kommer med bra feedback, hon utför inte en behanding enbart för att tjäna pengar utan är nogrann med att det hon gör ska bli det bästa för mig.

Så här har skillnaden blivit och jag känner mig verkligen fin. Det är en stor skillnad och jag tycker själv att så många trötta drag har försvunnit!

Vad säger ni? 
Taggar: , , , ,

3

kommentarer på Före och efter fillers och botox!
  1. Diana skrev

    Du är superfräsch, jag älskar både botox och fillers kram

  2. Linnéa skrev

    De vart superbra resultat och jag har inget emot att människor experimenterar med sin egen kropp. Men vad vill du uppnå för resultat med att berätta om det såhär offentligt? Hur tror du att det påverkar de som läser dethär?

  3. Jag ville visa hur man kan förändra sitt utseende med hjälp av enbart fillers, man behöver inte göra stora ingrepp i sitt ansikte för att förändra små saker. Jag bloggar om min vardag och om saker jag tycker om, därför ville jag dela med mig av detta. Många förknippar fillers med läppförstoring och inget annat, jag ville visa vad man mer kan uppnå. Någon som kanske hela sitt liv haft komplex för sin näsa men inte har råd med/vågar operera den kan här se att med enbart en filler kan man nå fantastiska resultat. Med vänlig hälsning, Sarah


Kommentera


2 + åtta =