Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Före och efter Restylane!

Jisses vilken skillnad! Man blir så jävla blind! Jag tycker inte att det syns så mycket att jag fixat dom men här är en bild på före och en på resultatet efter ca 1,5 vecka!
Mina läppar har fått så mjukare och fylligare form!

Elvira har ett erbjudande Juni månad ut där ni kan få samma behandling som mig med 1 ml Emervel Lip/ Restylane Lip Volume för bara 2 499:- istället för 3200 kr.
Jag ska fylla på mina igen om några månader :)

Film kommer i dagarna på några av sticken som hon gjorde så ni får se så enkelt och snabbt det går!

20140527-070254-25374069.jpgTaggar: , , ,

4

kommentarer på Före och efter Restylane!
  1. Jannice skrev

    Jag är sugen på att fixa mina också, jag har ingen överläpp överhuvudtagen känns det som. Men det får bli den dagen då vi har lite mer pengar över :)

  2. Ja alltså jag är SÅ nöjd! Har alltid varit nöjd med mina läppar MEN när jag skrattar och ler blir min överläpp obefintlig! När man snart är 30 är det lätt värt att investera lite i sig själv! Do it!

  3. Daggan skrev

    Det är enligt min åsikt finare innan, tycker inte att det ser naturligt ut med fillers. Själv har jag haft turen och är född med fylliga läppar men sen finns det väl alltid något som man kan vara missnöjd med. Men med två barn har jag varken tid eller ork att fokusera på sånt, finns annat meningsfullt i livet och denna utseendefixerade värld vi lever i är inget jag sympatiserar med.

  4. Det är en åsikt som du säkert delar med många men jag tycker att det är roligt att se bra ut och jag tror att man alltid kan förbättra sig :) Man lever bara en gång!


Kommentera


sju − 1 =