Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fraktionell laser av Patrizia Intiso!

Min lördag var riktigt grym! Sen jag lärde känns Patrizia är minst tre dagar i veckan värsta lyxdagarna där hon tar hand om mig och mitt välmående. Mer kompetent människa får man leta efter och det är VÄLDIGT få saker inom skönhetsbranchen som hon inte har testat. Om man inte har testat så kan man inte säga om det är bra eller dåligt.
Hon har två maskiner i sin ägo som är två av få saker inom skönhetsbranchen som bevisligen fungerar. Resultat som faktiskt är mätbara!

I lördags körde vi LPG behandling nummer åtta på mig och efter det var det dags för fraktionell laser på mitt ansikte.
Så vad tusan är då fraktionell laser undrar ni då?

Vid ett traditionell kirurgiskt ansiktslyft avlägsnar man överflödig hud för att 
släta ut huden vilket medför att man får behålla den gamla huden med fläckar och 
solskador. 
Däremot vid ett laserlyft får du en hudföryngring på köpet eftersom gamla hudceller byts ut mot nya fräscha nybildade celler och gamla hudfläckar med solskadad hud reduceras.
 Man får en jämnare hudton, hudstruktur och lyster och resultatet är permanent. Fördelarna med laser är att det inte är någon återhämtningstid (du kan jobba direkt efter) och mkt mindre risker för bränskador, infektioner o ärr. Praktiskt taget omöjligt med den sortens apparatur.
Den tar bort djupa som ytliga rynkor.

Resultatet är riktigt grymt och den tar bort pigmentförändringar, stramar upp, förfinar rynkor, tar bort ärr och ger ett otroligt lyster i huden.
Det kommer upp före och efter bilder här så småningom men om ni är nyfikna redan nu kan ni bildgoogla fraktionell laser så ska ni få se!

Patrizia själv säger så här om sin laser:

Att behandlingen är permanent kan du jämföra med 3-4 månaders intervall du har på botox eller Restylane. Du restaurerar din hud efter dess förutsättningar och den restaurationen förblir. Det är inget som faller tillbaka när effekten släppt. Faktum är att det blir bara bättre i bättre i fem-sex månader efter behandling. INGEN liknande annan behandling kan mäta sig med det resultatet. Effekterna är kliniskt mätbara alltså inte psykologiskt påhittade för att du känner dig fräschare. En dator kan scanna ansiktet och visa på högre fuktighet, spänst och elasticitet. Förutom det rent kosmetiska då med pigmentfläckar, solskador o ärr försvinner permanent. Folk hävdar att syror gör samma jobb men det är falskt. För syror jobbar bara på ytan dvs skada kommer fram igen. Min maskin korrigerar skadan… Igen permanent!

Efter behandlingarna drog vi hem till Patrizia och Movits och hennes flickor käkade pannkakstårta och lekte sen i flera timmar. Jag och Patrizia drack kaffe och snackade skit :) Vi är ganska så lika och våra samtalsämnen tar verkligen aldrig slut! Riktigt grym dag :)

IMG_3984-0.JPG

IMG_3983-1.JPG

IMG_3995-1.JPGTaggar: , , , , , , , , , , ,

2

kommentarer på Fraktionell laser av Patrizia Intiso!
  1. Jannice skrev

    Vad kostar alla behandlingar och hur många ska du göra? :)

  2. Jag ska göra 4-5 laserbehandlingar i ansiktet/hals/dekolletage :) frågor om priser svarar Patrizia på intisopatrizia@gmail.com


Kommentera


6 − två =