Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

FREDAG!

Äntligen dags för lite helg och mys med familjen! Förra helgen jobbade jag så jag och Movan var i Malmö. C kom in på söndagen och överraskade mig rejält.

Jag slutade halv 4 natten till söndagen och mamma som sov över hos mig tog med sig Movits hem till sig när han vaknade på morgonen. Jag somnade vid halv 5 och sov som en sten, märkte inte ens när Movits vaknade. Jag vaknade sen upp av att någon sätter sig på min säng och blind som jag är utan linser fattade jag typ ingenting när jag öppnar ögonen och ser en gestalt som ser ut som C sittandes på min sängkant!

Haha snacka om att jag var väck. Var e jag, vad gör du här, vad e klockan, var e Movits? Klockan var då 12:30 och jag hade verkligen sovit som en död. Mamma kom sen hem till mig med Movits och vi drog ner till hundfältet och gick en runda med Nala.

Jobbet var skitkul och jag hoppas på fler tider i sommar! Jag jobbade på en restaurang nere vid Kalkbrottet som heter Kalk och jag jobbade både fredag och lördag! Så vi får väl hoppas på fler timmar där i sommar :)

Nu sla jag packa och göra mig klar för att hämta Movan och sen börja röra oss mot C!
Kommentera


× fem = 35