Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fredag!

Yes! Då var det fredag igen!

Jag har precis skrivit klart min hemtenta i Politik och hållbar utveckling och ska nu packa jobbkläder, käk och göra mig klar för att dra på en körlektion och sen dra till jobb!

Jag jobbar extra på posten och jag fyller lastbilar med alla era paket som ni beställer på nätet ;) Det är svettigt och tungt men jag ser det som ett gratis arbetspass! Det är tur att bikinisäsongen är över för jag är full med blåmärken och rivsår från tunga lådor och vassa kartonger :)

Hela grejen med bildstölden har tagit ordentlig snurr, Metro var först med att kontakta mig och idag har Skånskan och Expressen hört av sig. Jag tycker det är bra att händelsen uppmärksammas så att folk kan tänka efter innan man publicerar bilder. Jag väljer att fortsätta blogga och lägga ut bilder efter det som har hänt. Sociala medier växer och de flesta publicerar bilder i olika kanaler ,man kan aldrig riktigt skydda sig på nätet men man kan tänka efter två gånger på vilka bilder man publicerar. Bilderna som blev stulna från mig är oskyldiga bilder på Movits som bebis, men det hade kunnat vara värre! Efter det som har hänt har folk berättat för mig om vänner och vänners vänner som fått bilder stulna och publicerade på de mest underliga och konstiga sajterna.

Nu ska jag göra mig klar och komma iväg till stan!

Ha en fin fredag!
Kommentera


× ett = 3