Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Full rulle idag igen!

Godmorgon! Jag skrev detta inlägget på mobilen för en timme sen men det försvann och sen har jag haft fullt upp :)

Jag somnade riktigt tidigt igår men ändå var jag tröttare än döden vid 7 när Movan vaknade. Och idag är det full rulle som vanligt så det blir ingen powernap för mig under dagen :)

Igår var en sjukt bra dag! Vi var hos Linda och Thea och lekte och mös hela dagen. Ungarna kommer bra överens och det är kul att vi bor så nära så att de kan växa upp tillsammans. Jag trivs skitbra i Lindas sällskap och det är så skönt att hänga med någon som är väldigt lik mig och som man kan prata med om ALLT!

Idag har jag ett möte klockan 11 och sen ska jag träffa Rickard i stan för en fika, efter det ska jag träffa två tjejer som jag gick i skolan med, som jag inte träffat på flera år! Det ska bli skitkul att se dem :) Jag älskar att vara tillbaka i Malmö. Självklart saknar jag mina tjejer i Stockholm men min umgängeskrets i Malmö är 10 gånger större och jag SAKNADE den när jag bodde där uppe…

Nu ska jag dricka lite kaffe och göra mig klar för dagens äventyr. Jag måste även ragga upp en bil med krok så att jag kan få ner mina saker från Stockholm nästa helg… Inte det lättaste!

Vi hörs senare! PÖSS

20120126-090230.jpg3

kommentarer på Full rulle idag igen!
 1. Monia skrev

  Hej! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett Presentkort värde 250 kronor hos HejBaby.se – tuffa barnkläder från 0-6 år :) Har du inte barn själv kanske det kan vara en perfekt present till någon närstående som har barn. Kika gärna in och tävla !

  http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

  Ber om ursäkt om du inte uppskattar sånna här kommentarer, bara att radera ;)

  Kram

 2. mammatill3 skrev

  Har utmanat dig i min blogg =) Med länk och allt =)

 3. Tack! Kollar på det imorgon :)


Kommentera


7 + = tio