Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Go helg!

Helgen som gick bjöd på en massa roligheter och jag och Movits spenderade vår lördag i Göteborg.

Klockan 04:50 började min morgon, vilket jag inte var helt nöjd med eftersom jag redan hade behövt sätta klockan på 05:45, bilen körde klockan 7.
Jag har ett morgonpiggt barn vilket vissa dagar känns som att det kommer leda till min död haha!
Anyhow! Vi körde klockan 7 med våra vänner Patrik och Christel. Patrik jobbar för MFF och skulle närvara på möten innan matchen, därav den tidiga avgångstiden.

Vi var framme strax innan 10 och jag och Movan styrde kosan mot Universeum som ligger precis bredvid Liserberg. Vi spenderade två timmar med att titta på fiskar, djur och att leka. Efter det skulle vi käka något innan matchen började klockan 13.
ALLA restauranger i närheten av Ullevi öppnade 13 och jag var sjukt irriterad, Movits var trött och hungrig och vi skulle snart behöva röra oss mot matchen. Till slut hittade jag en pizzeria som skulle öppna 12, klockan var 20 i men med lite charm lyckades jag få dom att öppna tidigare så att vi skulle få lite käk innan matchen :)

IMG_5659-1.JPG

IMG_5689.JPG

IMG_5671-2.JPG

IMG_5691-1.JPG

Väl framme på Ullevi ekade det tomt. En arena som tar ca 40’000 fick stå till värd för en match som lockade ca 3000. Malmö’s backlinje havererade totalt och Häcken började ösa in mål. Typiskt, sist jag var i Göteborg och såg Häcken mot Malmö förlorade vi med 5-0.
Efter lite ommöblering i spelsystemet och byten kunde dock Malmö till slut avsluta matchen med 3-3.

IMG_5696.JPG

IMG_5721.JPG

Efter matchen bar det hem till Malmö igen och efter en snabb vända hemma begav vi oss sen till en 30 års fest hos våra vänner Jens och Diana! Fantastiskt kul att se gamla vänner och träffa nytt folk. Barnen lekte hela kvällen och vid 23:30 när vi skulle åka hemåt satt Movits och deras son fortfarande och byggde med lego :)

I söndags tog vi det jäääääkligt lugnt! Både jag och Mov var sega och hängiga. Jag var helt slut efter min hektiska arbetsvecka på 53 timmar plus vår lördag som började sjukt tidigt.

Nu är vi redan mitt i denna veckan som även den är fullbokad från morgon till tå, jag fattar inte var tiden tar vägen! Snart fredag ;)

En liten selfie innan lördagens fest, det långa håret is back :)

IMG_5736.JPG3

kommentarer på Go helg!
  1. God kväll vännen..Nu är det tok för länge sedan..så ja tycker vi bokar in en dag snart med eller utan barne..Ha en fin helg..krma kram

  2. Alice skrev

    Vad äre där för otroligt snygg jacka du har på dej? :)

  3. Den är från nelly.com


Kommentera


8 − sex =