Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Godmorgon…

Ännu en natt av sömn till 6 i morse och sen somnade vi om till vid halv 9. Ändå är jag tröttare än döden. Jag förstår det inte? Jag drömde om Zlatan inatt… Sjukt konstig dröm. Vi var ett större sällskap som satt och käkade lunch med honom och han visade julklappar som han köpt till sina barn.

Är jag frisk eller?

Vad händer hos er idag? Jag har inga planer alls… Önskar att jag var i Malmö så att jag kunde hänga med mina vänner, kanske luncha med pappa. Alla är så jävla långt borta och det är jobbigt. Jag tycker inte om att vara ensam. Jag hatar att vara ensam…

Jag skulle vilja åka till Ikea och handla lite julgrejer, få det lite fint här hemma. En julgardin, lite ljus, ljusstakar… Men just nu känns det som att det kvittar, vet ju faktiskt inte om jag ens är här över julen. Idag är det en månad kvar till julafton…. usch…

Just nu sitter Movits och kämpar i babysittern. Han gör ALLT för att kunna sitta rakt upp. Envisa unge :) Jag ska dricka upp mitt kaffe och sen se om jag kan komma på nåt som vi kan pyssla med idag.

PÖSS!

Godmorgon :)

20111124-095408.jpg6

kommentarer på Godmorgon…
 1. Gå till Claes Olsson och köp ljusstakar om du vill ha nån billig för att försöka få in stämningen bara. De kostar typ 39:- :)

 2. Emma skrev

  GÖR DET! Åk iväg till Ikea och julpynta lite hemma. Skitsamma var du är på julen, just nu är du hemma och vill ha julmysigt! Kanske kan det pigga upp dig lite till och med?

 3. Helena skrev

  jag säger detsamma. pynta lite och tänd några ljus=)

 4. myrie skrev

  Jättefin bild!

 5. Johanna skrev

  Åk du och handla lite julgrejer sen tycker jag att du ska ta och sätta på lite julmusik och dricka lite glögg .. :) Ha en myskväll !!

 6. Lotta skrev

  Ingen drömsituation att vara ensam när man inte vill det. Ensamhet kan vara underbar om den är självvald men lika hemsk när den inte är det.
  Jag håller med dom andra som kommenterat. Gör samma julmys som du brukar och bry dig inte om var du är på själva julen. Det är ju nu vi behöver myset som det extra ljuset ger.


Kommentera


sju × = 63