Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Gud vill inte att jag ska få sova.

Tidig vecka, klockan har ringt 04:45 varje dag och varje dag på väg hem från jobb somnar jag på bussen. Som ren jävla magi vaknar jag typ 100 meter från min busshållplats så jag har (i alla fall denna veckan) sluppit att vakna 5 hållplatser för sent,byta buss och åka tillbaka hemåt igen. 

Igår kväll var jag heeeelt finito och såg fram emot att få sova lite längre idag. Med betoning på lite skulle det visa sig. 

05:40 knallade Movits upp. Godjävlamorgon liksom. Jag är inne på tredje kannan kaffe och längtar redan ihjäl mig efter att få gå och lägga mig igen.

 J a g b e h ö v e r s e m e s t e r. . .
Kommentera


× 2 = fjorton