Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Han & jag

Hej! Här var det livat inne! Jag kan se att ni verkligen har hoppat och studsat framför era telefoner och datorer idag för att få läsa ett nytt inlägg. Kul :)

Idag har vi inte gjort många knop, vädret har varit skit och Movits har lekt med grannen hela dagen. Jag har mest gått och skrotat i mjukis och lyssnat på ljudbok. Hallelujah!

Vi har precis kommit hem från affären och det börjar spridas ljuviga dofter här hemma eftersom P står i köket och lagar middag. Jag sitter uppkrupen i soffan med ett glas vin och bara njuter av lugnet.

Jag är så innerligt glad och tacksam över vilken vändning mitt liv har gjort de senaste månaderna. De flesta av er som läser här känner inte mig. Vissa av er har följt mig sen bloggens start när jag bodde i Stockholm, vissa av er är nyare bekantskaper men de flesta av er har jag aldrig träffat och ni har ingen aning om vem jag är och vilken resa jag faktiskt har gjort.

Jag känner att jag är så jävla värd detta. Jag är en person som alltid ger allt av mig själv till andra men som ibland ändå kanske inte riktigt räcker till. Jag har varit ensam med Movits sen han var 6 månader gammal och jag har krigat och jobbat röven av mig för att han inte ska sakna något i sitt liv. Samtidigt har jag img_0711.jpgbyggt upp någon form av skyddsmurar runt omkring mig där jag inte på riktigt har släppt in någon på många, många år i mitt liv, på riktigt.

Jag klarar mig själv, det har jag alltid gjort och jag kände att jag och Movits har det bra själv. Jag behöver ingen i mitt liv eftersom jag är stark och självständig. Ain´t nobody got time fo´dat liksom :)

2017 var ett riktigt jävla pissigt skitår för mig på så många olika sätt, men sen sa det bara BOOM och helt plötsligt bubblade det upp känslor som jag aldrig någonsin i hela mitt liv har varit med om. En person som jag vetat vem han är i många år och som jag sprungit på väldigt många gånger hade helt plötsligt klivit in i mitt liv och bara upptog alla mina tankar varje vaken minut. Att våga ge sig hän, att våga släppa taget, att våga älska, det är inte alltid enkelt. För mig var det inte enkelt men hans självklara kärlek till mig gjorde att jag vågade. Jag vågade släppa kontrollen, och det är det bästa jag gjort since ever.

Jag har aldrig varit så här lugn, harmonisk och kär. Jag har aldrig känt mig så här älskad, upplyft, omhändertagen och bortskämd. 

Det är han och jag nu, och inget kan någonsin ändra på det ♥

XXX2

kommentarer på Han & jag
  1. Josephine skrev

    Älskling, alla vi som vet allt skit du gått igenom och även tacklat med bravur är oooooerhört glad för att ni två hittat varandra. Love u 😍

  2. ÄLSK!!!


Kommentera


1 + fyra =