Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hjärnsläpp!

Jag har ingen koll. Känner mig sjukt förvirrad på dagarna. Jag jobbade igår och eftersom jag mer eller mindre bara jobbar torsdagar och fredagar kändes det jätteskumt. Vi människor är verkligen bundna vid vanor!

Min hjärna fungerade inte på hela dagen igår och det ultimata hjärnsläppet kom på Mobilia på vägen hem från jobb.
Jag gick en runda på H&M och handlade två bh:ar och lite småsaker. Under tiden som killen i kassan står och pillar med lappar o larm så jag sätter in mitt kort och slår min kod. När han sen säger summan och jag ska betala börjar jag leta i plånboken efter kortet och hittar det ICKE! Jag blir skitnojjig eftersom jag tagit ut pengar på morgonen, om jag glömt kortet i bankomaten. Efter 5 minuters letande i plånbok, jacka, byxor och påsar ser jag att det sitter i kortterminalen.
S Å P I N S A M T!

Det är inte längesen jag handlade på Malmborgs, betalde mina varor och sen gick, med varorna liggandes kvar vid kassan!

Vet inte om jag borde bli orolig eller om det bara är stress.

Har ni gjort något liknande någon gång?

20140326-100535.jpg

Bild från google)5

kommentarer på Hjärnsläpp!
 1. Sanna skrev

  Jo det där har hänt mig också, men innan jag fick barn :) Visst har man gjort knäppa saker efter barnen också, men med betalkortet hade jag en episod där jag skulle betala på Max, börjar leta efter kortet och blir stressad som fan att jag trodde jag glömt den när vi tankade båten, ett par mil bort, sen säger tjejen i kassan ”letar du efter den här?” En vecka senare sitter vi i en taxi i nyc, jag visar hotell vouchern för chaffisen för att han ska veta vart vi ska. När han lämnar av oss och åker iväg kommer jag på att han har ju kvar mina papper och börjar kuta efter den gula taxin som försvinner i ett hav av alla andra bilar. Går tillbaka till min kille som står med papprena i handen… Ett säkert tecken på att det är dags att tagga ner!

 2. hahaha skönt att höra att jag inte är den enda som är sinnesförvirrad i denna värld :)

 3. Rebecca skrev

  Stress is no good! Letat efter mobil/nycklar/whatever och upptäckt efter alldeles för lång tid att jodå, jag HÅLLER I DET, i handen!!! Freak!

 4. Leffi skrev

  Sarah! Absolut stress. Jag vet jag gör likandant. Du måste stanna upp och tänka, känna och bara andas några djupa andetag ibland. Jag har varit på telefonen med rhynn och är sönder stressad för att jag inte kan hitta min telefon…..
  Kram

 5. God eftermiddag vännen..Hihihi som jag skrattade när jag läste ditt inlägg..känner igen mig massor i det du skriver..hihi.inre stress är inte skoj..hoppas att det blev en lugnare dag..ja det är tur att man har okej vänner på jobbet att jobba med så man får en halv rolig dag när man är där..hihih..skulle varit så skoj om du skulle få fördig att börja inne hos mig på terminalen..En kaffe snart bestämmer vi..kram kram


Kommentera


ett + = 3