Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hua!

Idag är jag sliten, så. jävla. trött!

Jag la mig vid 22 igår och lyssnade på ljudbok en stund innan jag somnade, klockan ringde 5 i morse, då var jag stendöd och jag har nästan inte vaknat än känns det som!

Nu är jag på väg från jobb och ska fixa mina naglar på vägen hem, dom växer som ogräs nu för tiden och jag måste fixa dom ganska så ofta jämfört med förr när det kunde gå 5-6 veckor mellan gångerna.

Helgen ska bli mysig med god middag med P ikväll och hotellnatt imorgon, sen på söndag är det äntligen dags för lite fotboll och Malmö FF spelar match i Svenska cupen! ÄNTLIGEN BÖRJAR LIVET IGEN :)

Jag känner mig allmänt risig och blek och måste komma igång med träningen igen. Innan våren kommer är det dags för ett efterlängtat besök hos bästa Joanna på Estetikspecialisten med, det är dags att fylla på botox och lite filler i näsa, haka och kindben. Jag vet inte hur jag skulle kunna leva utan den kvinnan :)

Jag kommer så småningom även testa två nya behandlingar som Joanna har, microbotox och vampyrmetoden. Men mer om det längre fram :)

Hoppas att er fredag blir fab’!

XXX
Kommentera


× 3 = tjugo sju