Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

If I were sorry!

Jag är ingen melodifestivalmänniska, jag gillar inte schlager. De gånger jag följt Melodifestivalen slaviskt är de gånger min gamla klasskamrat Sanna Nielsen har varit med. 

Nu har man ju dock fått en son som älskar musik och att dansa så på lördagar är det givet att kolla på deltävlingarna till mellon :)

I lördags var det med en stor blandning av artister och mestadels riktigt dåliga låtar, FÖRUTOM en! En kille som legat mig varmt om hjärtat sen han slog genom 2006 med låten Who’s da man. En låt som spelades flitigt redan då och som sen har hängt med och som Movits i perioder har haft igång på repeat.

Det har gått 10 år sen den lockiga lilla Frans stod på Skansens scen och framförde sin låt på otroligt vacker skånska. Han uppträdde även i en park i Malmö under fotbolls VM 2006 där en storbildsskärm var uppsatt för Malmös invånare som kunde följa Sveriges matcher. Jag sprang då på Frans, vi tog en bild och jag fick min Sverigetröja signerad av honom.

I lördags stod han på scenen igen, 10 år äldre och med en röst som är väldigt speciell. En grym låt som sätter sig på hjärnan och en utstrålning och charm som nog fick varenda 15 åring i landet att markant höja sin mobilräkning.

Jag gillar Frans. Frans är äkta. Frans är musikalisk och jag hoppas att Frans kommer att gå långt! Det finns så mycket skräp i musikbranchen, där man bara castar en artist för ett utseende, för en image. Artisten producerar ingen musik själv, är inte musikalisk och kan inte sjunga live eftersom denne bara låter bra efter en massiv redigering av rösten. Allt är bara för att tjäna pengar.

Därför tycker jag att det är viktigt att faktiskt se och ta vara på de riktiga och äkta artister som finns och som kämpar för att göra det dom brinner för och faktiskt är jäkligt bra på. 

Frans, du har min röst i finalen! 

 Taggar: , ,

1

kommentar på If I were sorry!
  1. nice blogg


Kommentera


+ sju = 11