Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

I’m alive!

Semestern kom och gick och vardagen har rullat på i några veckor nu! 

Jag jobbar i en månad till och sen drar vi till Italien i två veckor! Längtar som fan. Ska bli skönt att få komma iväg! 

Jag kör stenhårt med träning nu och har varit riktigt duktig om jag får säga det själv. Jag fotade mig själv i slutet av April och tog nya bilder i lördags. Några mils powerwalk i veckan har verkligen gett resultat! Nu har jag även fått ett skräddarsytt schema för hemmaträning och gick genom allt i tisdags. Sen igår körde jag en mils pw och idag blir det pw och sen ett träningspass. 

Om jag kommer ur sängen imorgon återstår att se, för jag gjorde det knappt idag :)
Kommentera


3 × = arton