Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ingen himmel är så blå som min!

Igår var jag i Kalmar! Malmö spelade sin näst sista bortamatch för säsongen och vi spelar för guld. Det är tre matcher kvar och efter igår ligger vi tvåa i tabellen. Riktigt spännande, FÖR spännande!

Vi lämnade Malmö kl 8, jag blev avsläppt i centrala Kalmar 11:20 och slöt sen upp med mina vänner på Olearys vid 12, sen minglade jag runt och snackade skit med mina vänner, drack en öl och begav mig sen till arenan! Malmö gjorde 2 mål redan under de första 20 minuterna och matchen slutade 2-1- Elfsborg förlorade senare på kvällen sin match med 2-1 mot Norrköping vilket gjorde att poängen upp till förstaplatsen och Häcken nu är jämn. Fan alltså, mina nerver… På fredag möter vi Djurgården hemma och jag ska dit… NU gäller det, 9 poäng på de tre sista matcherna är ett MÅSTE! Vågar man hoppas….?


Kommentera


+ 7 = fjorton