Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Insomnia!

Inatt har det varit kaos. Det lilla jag sovit har jag drömt om skolan och det jag satt med igår! Jag är fan redo för psyket! ;)

Jag är på väg till skolan nu, älskade Matematik! Sitter i träningskläder, osminkad, känner mig som ett vrak! Pallade fan inte fixa mig i morse! Ska ändå direkt till gymmet efter min lektion.

Efter träningen ska jag tvätta och plugga. Ikväll kommer Chris o käkar middag innan han ska iväg och jobba middag! Hoppas han blir glad för sina födelsedagspresenter! Inte för att jag tror att han läser min blogg men jag väntar med att avslöja vad jag har köpt ;)

Hoppas ni får en grym dag!

20130206-093318.jpg3

kommentarer på Insomnia!
 1. åsa skrev

  Förstår hur det känns. Min lille O som är lika gammal som Movits har aldrig sovit bra. Kan räkna mina fingrar de gånger han sovit mer än 6 timmar i sträck och han har då och då perioder när han vaknar en gång i timmen… Även om man blir ganska han vid sömnbrist så blir man kocko emellanåt.

 2. åsa skrev

  Du ser hur kocko man blir jag kan ju inte . ens skriva ordentligt. Menar såklart att man blir VAN vid sömnbrist och att jag kan räkna PÅ mina fingrar.
  :-)

 3. tina skrev

  MIn pojk Kev är lika gammal han med har lika dana problem. blir ju ännu värre när dom är sjuka. men han vaknar var och varannan minut, riktigt tröttsamt när båda föräldrana ska upp tidigt å jobba.
  men men…vi får bita i det sura äpplet..vi får sova/vila när vi ligger i graven
  . Nu är jag lite nyfiken på va du har köpt till din karl!!!:)
  hoppas han blev glad!!=)


Kommentera


+ 5 = nio