Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag blir gaaaalen!

Alltså… gaaaaah! Jag har legat däckad nästan hela helgen med hosta, förkylning huvudvärk och ont i bihålorna, det där med att vila och återhämta sig på helgerna finns ju inte när man är ensamstående 365 dagar om året och dessutom har en unge som har en förkärlek till att gå upp någonstans mellan 5 och halv 6 på morgonen. 

Så när måndagen kom var jag fan tröttare än efter en arbetsvecka med mycket övertid, jag pallade jobba halva dagen och sen gick jag hem… Mådde så jävla dåligt. Idag har jag vilat och fått ordinerat att ta rinexin, skölja bihålorna, spraya med nasonex and so on.

Jag känner att jag vill vila i morgon med innan jag går tillbaka till jobb och kör all in igen. Och ikväll, hade jag en liten ledsen Movits som klagade över ont i örat. Vaknade flera gånger och var jätteledsen, jag tempade honom och eftersom jag fick 36,2 i temp trodde jag det var fel på termometern, testade med en annan och fick samma resultat! Undertemp? Aldrig varit med om tidigare…

Nu sover han i alla fall och får väl se hur natten går och hur han mår imorgon. Intressant att vara sjuk själv och vabba samtidigt! Tur att det snart är helg igen så att jag kan vila upp mig då!…. Nä just det ja…..

IMG_6222.JPG




Kommentera


tre − = 1