Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jobba jobba!

När man jobbar 50-60 i timmar i veckan hinner man inte med mycket mer än att jobba och sova, och tyvärr blir bloggen lite lidande då.

Just nu är det väldigt mycket Malmö FF också vilket har varit en så stor del av mitt mitt liv så länge att det går under kategorin familj. Jag var på match i Göteborg för två veckor sen, i Halmstad i förra veckan, jag har varit på alla hemmamatcher och har ju även bokat resor till Madrid och Athen för Champions Leauge spelet. På söndag blir det även ett besök upp till Stockholm för att gå på match och det blir min återkomst sen jag hämtade mitt flyttlass där i februari.

Mitt liv har nog aldrig varit mer hektiskt än just nu men jag har heller aldrig varit lyckligare! Fantastiskt skönt att vara tillfreds med tillvaron, älskar mitt jobb och gör det jag älskar och brinner för på min fritid! Kan inte bli bättre! Dessutom är det så jävla skönt att vara singel så det finns inte haha.

Idag jobbar jag över till 20:45 men när jag kommer hem ska jag verkligen försöka hinna berätta om Sojka & Walles vipdag som jag var på förra helgen. Jag hade så himla skoj!

Nu är jag snart framme på jobb och är peppad på en ny arbetsdag :)

Hörs!

”The only thing that will make you happy is being happy with who you are, and not who people think you are.”

IMG_6375.JPG
Kommentera


sex × = 12