Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Just nu!

Hej! Hoppas att allt är bra med er! Här är allt bara fint :)

Idag har jag jobbat lite extra och Movits är hos min mamma till imorgon. Om mindre än två veckor åker vi till Grekland och dagarna går i 190 för tillfället. Det är fortfarande en hel del som ska fixas här hemma och igår var vi på Ikea och köpte ny säng och förvaringsmöbler till Movits. Vi har redan nallat en hel del grejer från min lägenhet och allt faller sakta men säkert på plats här hemma.

I nästa vecka är det full rulle på jobb för mig och jag kommer vara där mer än vad jag kommer att var hemma, tur att man har en man som roddar allt här hemma som en jävla gud! Det enda jag kommer göra är typ att jobba och sova.

Jag fullkomligt älskar vårt kök som står i full grönska med diverse kryddor och planteringar :)

img_3629.jpg

Med denna fantastiska mannen vid min sida blir till och med ett Ikeabesök roligt :)
img_3619.jpg

Jag har flyttat mer eller mindre hela min garderob och känner att jag till 90% bara använder Adidas haha :)

img_3615.jpg

 

I nästa vecka ska jag till fantastiska Joanna på Estetiskspecialisten och fixa till mitt vackra ansikte lite innan semestern, ett inlägg om det kommer för sig själv :) Hon är fan den bästa ever och jag skulle aldrig ens drömma om att besöka någon annan för att få utföra mina skönhetsingrepp! Hell no!

Just nu så står Peter i köket och snor ihop en fantastisk middag och jag sitter i trädgården med ett glas vin, livet är så jävla bra just nu och vi förtjänar verkligen detta! Jag vet att det finns dom som knorrar och dom som är bittra men var så goda, jag bjuder på att att jag är lycklig!

Nothing can bring me down! Puss på er så länge!
Kommentera


× 6 = sex