Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kär i mig själv!

Åhhhh jag e så fin! Haha jävla ego tänker ni nu men fan vad mina fransar blev snygga idag! Helt galet! Så täta och fina och långa! Älskar att slippa klydda med mascara och skit!

Jag kommer lätt fortsätta att gå hos Maya, det är värt varenda en spänn! Och ja, mina läppar är ju också supersnygga, jag kommer fylla på dom igen så småningom. Snacka om att jag kommer få jobba övertid ;) Men jag gillar harmonin i mitt ansikte just nu, lite botox på det också bara ;) Älskar att inte ha en karl som ska tycka och tänka utan jag gör preciiiiis vad jag vill och jag gör det enbart för min egen skull, ingen annans :)

Nu ska jag i alla fall sova inför jobb och eventet på kvällen imorgon, det ska bli så himla kul att träffa de andra i nätverket igen :)

Räkna med många selfies :) Ni följer väl mig på Instagram och på facebook så att ni inte missar något? Facebooksidan hittar ni här och på instagram heter jag @sarahlindskoug .

In o fööööööööööölj!

20140526-225001-82201444.jpg 20140526-225001-82201190.jpgTaggar: , , ,

Kommentera


× fyra = 36