Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kära gode gud!

Gör så att jag vinner denna tävlingen! :)

Sojka & Walles event har anordnat en tävling, en riktigt grym tävling! Jag skulle bli så glad om jag vann eftersom jag länge funderat på att testa en liten fix så här nu när 30 årsdagen närmar sig! Man kan vinna en behandling av Botox/Botulinum toxin A eller fyllning av läpparna hos Estetica Elvira Schneltser här i Malmö.

Om jag vinner kanske jag kan ta med mig någon av er läsare som kan hjälpa mig att dokumentera! Fota lite och även filma! Det hade varit skitkul :)

Snälla låt mig ha lite tur :)

20140429-053913.jpg5

kommentarer på Kära gode gud!
 1. Fint inlägg! :)

  Har mailat dig på facebook! :)

 2. Rut skrev

  Oj, då, snälla spruta inte in gift i din kropp, var glad och nöjd över den du är istället, ldet hör till att se lite äldre ut ju äldre man blir;), man behöver absolut inte spruta in konstiga saker i sin kropp, var rädd om din kropp istället, det är den enda du har, ta väl hand om den, motionera, sov och ät rätt och omge dig med människor som gillar dig för den du är, som du inte behöver göra dig till inför, som att spruta in saker i din kropp!

 3. Rut skrev

  Oj, då, snälla spruta inte in gift i din kropp, var glad och nöjd över den du är istället, ldet hör till att se lite äldre ut ju äldre man blir;), man behöver absolut inte spruta in konstiga saker i sin kropp, var rädd om din kropp istället, det är den enda du har, ta väl hand om den, motionera, sov och ät rätt och omge dig med människor som gillar dig för den du är, som du inte behöver göra dig till inför, som att spruta in saker i din kropp!

  Blir förövrigt vansinnigt irriterad på captcha Cohen jag måste skriva in då jag kommenterar, blir ofta felmeddelande, och kommentaren kommer inte fram……

 4. Rut skrev

  Oj, då, snälla spruta inte in gift i din kropp, var glad och nöjd över den du är istället, ldet hör till att se lite äldre ut ju äldre man blir;), man behöver absolut inte spruta in konstiga saker i sin kropp, var rädd om din kropp istället, det är den enda du har, ta väl hand om den, motionera, sov och ät rätt och omge dig med människor som gillar dig för den du är, som du inte behöver göra dig till inför, som att spruta in saker i din kropp!

  Blir förövrigt vansinnigt irriterad på captcha Cohen jag måste skriva in då jag kommenterar, blir ofta felmeddelande, och kommentaren kommer inte fram…… Har nu provat 3 gånger, och det blir massa felkoder,….grrrr…..provar en gång till sedan ger jag upp. ;)

 5. Rut skrev

  Det är så svårt att kommentera, blir felmeddelandet hela tiden…… Suck…


Kommentera


+ 8 = tretton