Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kort vecka, me like!

Fantastiskt skönt att det är två korta arbetsveckor på rad, behöver vila upp mig lite känner jag. Ska även ta fighten med att sluta med välling och jag och Movits är överrens om att ikväll är sista kvällen med välling. Om han är duktigt och lägger sig utan välling imorgon får han en present på fredagnär han vaknar, senkör vi det konceptet i 3 dagar till nu när vi är lediga. Så får vi se om det funkar!

Igår jagade jag TV4 efter deras otroligt klantiga miss i reportaget i måndags. Jag blev verkligen jättearg eftersom jag inte vill framstå som en lögnare eller smutskastare! Jag fick ett skriftligt förlåt och ett förlåt har även skickats till Movits pappa från TV4. Repotaget på hemsidan har även redigerats om men det var ju olyckligt att det hann sändas innan det ändrades. 

Nu är våren snart på ingång på riktigt och både min och Movits garderob börjar fyllas upp med våriga och somriga kläder, skor och bikinis! Längtar ihjäl mig efter vår resa till Kos och tiden går snabbt nu, det är bara 47 dagar kvar :) 

Lite nytt i garderoben!

   

   

 2

kommentarer på Kort vecka, me like!
  1. nina skrev

    Vart är dom fina blommiga skorna ifrån? :)

  2. Anna skrev

    Var har du köpt dom underbart snygga Nike’en? Blommiga och mintgröna??;)


Kommentera


tre × 4 =