Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kräkfest och kräkflygbolag!

Ja man kan lugnt säga att jag och Movan hade kräkfest här hemma i lördagskväll och natt, fy fan!

Vissa dagar är det inte alls kul att vara själv, speciellt inte när man har en unge som spyr, man själv spyr och mår skit samtidigt som man måste städa, torka kräk och gå ner i tvättstugan. Men det som inte dödar det härdar right? Jag spydde mer eller mindre hela natten till igår och låg totalt däckad både igår och idag, jag har aldrig varit med om något liknande.

Jag försökte trösta mig själv med att jag snart hade tre dagar i Madrid att se fram emot tills jag igår fick ett mail från Lufthansa att mitt flyg är inställt på grund av strejk! DET ÄR FAN INTE SANT LIKSOM! Lufthansa bad mig i mailet att kontakta dom för att eventuellt kunna boka om min flight till en annan men det gick inte ens att komma fram till dom, jag ringde under två timmars tid utan framgång. Tack vare god service hos Mr jet som jag bokat flyg och boende med så kunde jag till slut få min resa imorgon ombokad så jag flyger senare på dagen istället för 06:30 på morgonen, lite trist men huvudsaken är att jag kommer ner!

Så ikväll ska det packas och imorgon drar jag till ett 25 gradigt varmt Madrid! Ändå heeeelt ok…

ALDRIG igen att jag bokar med Lufthansa, så jävla illa att man inte kan ha en fungerande kundtjänst när det behövs som mest. Katastrof.

IMG_7260.PNG

 

 Taggar: , , ,

Kommentera


2 × = två