Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Krock med rådjur

Åhhh alltså nätet på detta hotellet håller sådär klass. Jag har nog snart lyckats få upp filmen från fredagens utflykt, det har bara tagit två dagar!

Igår hamnade vi i en olycka, helt sjukt. Vi bor rätt så off eftersom det är i en nationalpark, vägarna är smala och slingriga, det satt gott om skyltar med varning för vilt och plötsligt ser jag ett jävla rådjur komma springande från vänster rakt ut mot bilen, chauffören tvärnitar, kör rakt på rådjuret som reser sig och springer iväg igen. Mitt hjärta stannade nästan. Fy fan i helvete vad rädd jag blev. Chauffören var hysterisk och ringde 2-3 olika samtal där han bara skrek åt någon i telefonen, han pratade ingen engelska alls utan vi bara satt där i baksätet på en mörk väg och fattade noll.

Till slut stannade han en förbipasserande bil och bad honom köra oss sista biten till hotellet. Helt sjukt. Vi fick i alla fall skjuts den sista biten till hotellet, lite omskakade men okej.
Kommentera


− två = 3