Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Läget är under kontroll!

Åhhhh andas! Nu är allt under kontroll! Lövly!

Julklappar inhandlade och en sjukt grym gåstol till min lilla Mov :) Han kommer älska den! Tjejen i kassan slog dessutom in fel pris om de inte sänkt priset på den. Bummer ;)

Vi betade av Mobilia på drygt en timme och tog sen en fika med mammas väninna på mina vänners cafe’ ”Lite Off” på Davidshall! Sen på vägen hem plockade vi upp gåstolen och nu fläker jag ut mig på sängen en stund.
Jag kan fortfarande få väldigt ont i ryggen och ischiasnerven sen graviditeten, inte så kul! Går väl över när jag gifter mig? Höhö…

Jag har lite mer saker att handla till imorgon, vi kör knytkalas-style hemma hos min farbror och jag står för snacks och groggvirke :) Jag ska dumpa av Movits bilstol hos pappa ikväll också eftersom han ska hämta oss på julfirande nummer 1 för att sen åka till julfirande nummer 2!

Nu ska jag dö en stund innan Movie vaknar!

Pöss!

20111223-154934.jpg
Kommentera


sex × = 18