Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Långpromenad!

Nu är jag och Movits hemma igen efter en promenad på 1,5 timme. Vi gick genom sjöstan över till Söder och sen ner till Slussen. Därifrån tog vi bussen hem, det började bli kallt och jag hade bara höstjackan på mig. Det har ju varit nästan 10 grader idag!

Nu är klockan snart 5 och det är svart som natten ute, sjukt deppigt. Dags att tända lite ljus och hoppa ner i Onepiecen :) Nu är det snart dags för att träffa några stycken av er och jag längtar :) Ni som vet med er att ni fortfarande inte har hört av er till mig med för och efternamn snälla maila mig på sarah_lindskoug@hotmail.com snarast.

Vi ses klockan 12 hos Baby Revolution och jag tar emot er i dörren. Sen finns det utrymme för fika och mingel tills det att klockan blir 13:15 då det blir produktinformation från Noodle & Boo. Klockan 14 är det sen dags för Elodie Details att berätta om sin nyhet!

Efter det fikar vi lite till om vi känner för det, kanske shoppar lite i Baby Revolutions grymma sortiment! Produkter ska även lottas ut till några lyckliga av er :) Låter det bra eller?

Nu ska jag tända ljus och mysa med min lilla skitunge!

PÖSS

Vi kom en bit i alla fall, 5 kilometer är bättre än inga kilometer ;)

20111124-163927.jpg4

kommentarer på Långpromenad!
  1. Deer skrev

    Låter asbra :)

  2. Maria skrev

    Skitbra :) Vad heter den appen+

  3. Runkeeper!

  4. Magda skrev

    Blir roligt!


Kommentera


fem − = 2