Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Life is good!

Livet! Så jävla bra! Dagarna bara löser av varandra, men den sista tiden har de varit så jäkla bra!

Min lördag var skitbra! Bio och öl med en trevlig karl, gårdagen bjöd på sol och roliga konversationer, dagen har bjudit på sol, kaffe med en fin vän och även gett mig tillträde till min nya lägenhet! Jag och mamma var uppe en snabb sväng innan och tittade! Så jäkla gött!

Livet går bra just nu och jag har bara en sak kvar av det tråkiga och det är att åka upp till Stockholm och hämta mina grejer. Avfärd sker 09 på lördag, hemfärd igen på söndag. Sen ska det fixas, möbleras och mysas in i lägenheten. Jag hoppas på att kunna sova där nästa helg!

Idag köpte jag en ny overall till Movits eftersom han vuxit ur sin gamla, herre gud vad han växer fort! Den andra är till salu, knappt använd och den kommer väl upp här så småningom.

Ikväll ska jag iväg med pappa och hämta ett lass med grejer och lämna dem i lägenheten.Hoppas jag är hemma till klockan 20 då familjen Annorlunda börjar :) Ska bli så kul o se Mirka! Förhoppningsvis kommer väl lite av vår resa till Buffalo med i något program också! Då får ni se mig om ni har tur ;)

Här har ni Movans nya overall!

20120130-165345.jpg3

kommentarer på Life is good!
 1. Emma skrev

  Snygg, var har du köpt den? Har inte hittat några snygga… Kram

  Svar: Köpt på Kappahl! Rea! Skynda skynda :)

 2. Emma skrev

  Tack snälla Sarah! Rusar imorgon!! :))

 3. studs skrev

  hej, super fin! du , vart får man tag i dessa ”tossor” eller skor som du har dom röda där?

  Svar: Tack! De är köpta på Kappahl!


Kommentera


+ 1 = nio