Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Liket lever!

img_1319.jpgDå var man någorlunda back on track igen! Jag mår fortfarande lite som en säck potatis men har i alla fall inte feber längre, jag har jobbat idag och kom hem från jobb för typ 1,5 timme sen. Lagom pigg nu liksom!

Veckan har spenderats på soffan samtidigt som det pågår en totalrenovering av min husfasad, balkonger och tak. Med andra ord så har det varit ETT JÄVLA LIV här hela veckan, hela dagarna. Fan inte konstigt att man är trött. Tur att jag har en fin pojkvän som har tvingat i mig medicin och lagat mat åt mig om kvällarna:)

Helgen kommer bli lugn och skön och jag har saknat Movits hela veckan som har sovit hos mormor och morfar, det ska bli mysigt med lite häng även om jag vet att han förmodligen kommer låsa in sig på sitt rum och lira Fifa med en kompis  :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på lite ljudbok, jag är riktigt trött idag faktiskt.

Åh, just det! Vi har gjort upp lite mer planer inför sommaren men jag berättar mer om det en annan dag. Som jag längtar :)

XXX2

kommentarer på Liket lever!
  1. Linda skrev

    Krya på dig och hoppas du får en skön helg i soffan

  2. Tack och detsamma :)


Kommentera


+ fem = 7