Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Madrid away!

Som jag nämnde häromdagen så är nu en resa till Madrid bokad i Oktober. Och ja jävlar vilken resa det kommer bli.

Jag känner säkert 60-70 pers som ska ner och x antal 100 personer till kommer åka ner. Kanske till och med några tusen! Madrid kommer bli himmelsblått under några dagar!

Jag är inbokad på ett fyrstjärnigt hotell mitt på Madrids huvudgata. Jag känner väl runt 10 pers till som ska bo på samma och resten är utspridda på hotell bara några 100 meter bort. Jag lyckades även boka in mig på ett SPA vilket jag inte ens märkte först haha

Vi flyger tidigt från kastrup på tisdagen, landar i Madrid runt lunch och jag och Sanne har redan bestämt att när vi är incheckade ska vi lämna grabbarna och dra ut på en shoppingrunda :) Efter det blir det väl lite bad och sen middag och sen utgång! På onsdag är det matchen och dagen kommer spenderas på något belägrat torg/pubar med resten av alla andra som rest ner, match på kvällen, sen hem vid lunch på onsdagen!

Om jag längtar?

Ehhhhh ja!

IMG_5331-0.JPG

IMG_5333-1.JPG

IMG_5332-0.JPG

IMG_5334-1.JPG

IMG_5337.JPG

IMG_5336.JPG

IMG_5335-0.JPG
Kommentera


1 + = två