Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Målmedvetenhet!

Jag tänkte lite snabbt skriva ihop om vad det är jag har gjort för att gå ner i vikt. Det är inte så jävla svårt egentligen, enkel matte, ät nyttigare and move that ass!

Jag är på gymmet MINST 6 dagar i veckan. VARJE dag av dem dagarna kör jag MINST 1 timme på löpbandet i powerwalktakt. 3-4 dagar styrketränar jag. Jag har lagt om min kost och tagit bort allt onyttigt, jag äter mycket sallader, qorn i olika former, bönor, gröt, frukt, kesella, keso osv.

Jag har tagit bort bröd, flingor, yoghurt, och sen såklart all onyttig jävla skit. Jag äter lite och ofta, jag dricker mycket vatten.

Och det viktigaste av allt är att jag inte ger mig, de dagar som jag verkligen INTE vill gå och träna tvngar jag mig dit. De dagar som jag efter 15 minuter på löpbandet vill gå hem och lägga mig kör jag ändå till sista minuten är över, ska jag köra en timme, så kör jag en timme. Oavsett hur jävla lite jag känner för det.

Detta har resulterat i minus 3 kilo på 20 dagar. Jag har dessvärre inte mätt mig men jag har redan gått ner typ två storlekar i jeans.

Så det e fan bara att köra tjejer! Om JAG kan, så kan ni!4

kommentarer på Målmedvetenhet!
 1. stephanie skrev

  Hej! Jag skulle vilja kontakta dig för ett eventuellt samarbete me jag hittar inte din mail. Skulle du kunna maila mig?

  Mvh

 2. Jannice skrev

  Du är grym… och snygg!!! :)

 3. Emma skrev

  Hade gärna velat träna så mycket med, men tiden finns verkligen inte… :(

 4. Anna skrev

  Inte så många med barn som hinner träna 6 gånger i veckan precis!!!

  Svar:

  Jodå! Man kan om man vill!
  Kolla denna tjejen! Hon har 5 barn! http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/


Kommentera


6 − = ett