Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Måndag!

Tjoho! Måndag! Ny vecka! Var är sommaren? Det här vädret duger ju inte till mycket! Det blir inget strandbesök i alla fall :(

I fredags var jag på kalas för min kusin som fyllde 18. Det var jättetrevligt fram tills matchen mellan Sverige – England tog slut, sen var det inte alls lika trevligt längre. Jag var faktiskt riktigt lack… Så jävla trist att Sverige inte har ett skit att spela för med en match kvar. Riktigt jävla uselt faktiskt.. men men…

Sen i lördags var jag ute på strandpromenad hela förmiddagen med en vän och hans hund och hans dotter. Då var vädret riktigt gött men jag var inte så optimistisk när vi gick hemifrån så jag hade inga badkläder med mig. Men det var mysigt att sitta nere på stranden ändå, riktigt varmt och skönt. På kvällen jobbade jag sen som kareokevärdinna på en fest hos vänner till mig och det var en skitrolig kväll! Min kusin var med mig och jobbade som bartender!

Igår hängde jag och Mov hemma hos en vän här i Limhamn nästan hela dagen och när vi kom hem var det dags att bada honom och få honom i säng… Nu blir det lite lunch här hemma och sen ska vi gå ut. Antingen lekplatshäng eller en långpromenad. har inte bestämt mig än!

20120618-112237.jpg20120618-112258.jpg20120618-112246.jpg
Kommentera


+ två = 11