Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mental breakdown.

Denna dagen började ju bra, jag hatar måndagar..

I torsdags började jag ju få känningar i ögonen och misstänkte att min ögoninflammation var på väg tillbaka igen. I fredags var det värre men jag hade inte tid att ringa doktorn eftersom jag hade prov och sen skulle jobba. I helgen kändes det inte heller så intressant att åka till jourmottagningen och sitta där hela lördagen för en ögoninflammation.
Så i morse när klockan slog 08:00 slängde jag mig på luren och ringde vårdcentralen.
Nemas problemas, fick ett recept på en ögonsalva som förhoppningsvis ska hjälpa.

Då var det 20 minuter tills min lektion i skolan skulle börja. Stressar som fan till bussen och börjar åka mot skolan, sitter heeeeelt försjunken i mina egna tankar och lyssnar på musik. Jag går av bussen av ren vana på min hållplats, och inser att jag står på Värnhemstorget, dit jag åker för att byta buss när jag ska till jobbet. Jag blev helt paff och kände bara ”hur fan hamnade jag här, jag ska ju till skolan!!!” I min hjärna var det tydligen dags att jobba igen.

Så det var bara till att leta reda på en buss som gick mot skolan istället..

SINNESFÖRVIRRAD MUCH?

Tog fina bilder på min mega omväg till skolan i alla fall!

20131209-161137.jpg

20131209-161151.jpg
Kommentera


5 − två =