Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Min mini-Zlatan!

Detta barn alltså. Från det att han vaknar tills det att han går och lägger sig vill han inte göra något annat än att spela fotboll. Han älskar att gå med mig och kolla på Malmö FF och när han blir stor vill han bli Zlatan.

Igår fick han en ny dress av min mamma som jag hittade på H&M, strumpor, tröja och shorts. Han ville inte ens ta av det när han gick och la sig :) Jag hoppas att hans passion och intresse för fotbollen håller i sig under hans uppväxt för han är riktigt duktig för att vara så liten :)

20140423-204951.jpg 20140423-204943.jpg1

kommentar på Min mini-Zlatan!
  1. Ami skrev

    Härliga unge! :)


Kommentera


+ 6 = fjorton