Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Minnen…

Åh gud.. Alla dessa minnen som svämmar över mig just nu. Jag har ju fått kontakt med en gammal vän och kärlek kan man nog säga.. haha det är 12 år sen vi träffades för första gången.

Vi var så unga, och nu när vi minns olika saker från den tiden flätas allt samman till en del av mitt liv som jag hade glömt mycket av. Herre gud vad kul vi haft! Vi har delat både glädje och sorg och jag hoppas fan att vi kan ses snart och prata gamla minnen face to face. Jag har tänkt på denna människa genom åren och försökt att hitta honom, och nu inser jag att jag haft hans mobilnummer i min telefon hela tiden. varför testade jag inte bara att ringa det istället för att leta upp honom på annat sätt? Idiot :)

Nu ska jag sluta dagdrömma och ta tag i sakerna här hemma!

Jag, då :)
58472_10150271352685195_907275194_15161958_3846440_n7

kommentarer på Minnen…
 1. Patricia skrev

  Det låter lite mysigt tycker jag.. ;) Kul när gamla kärlekar dyker upp och man tänker tillbaka! Duktig du är som springer! Sprang också flera gånger i veckan innan jag blev gravid, sprang i tisdags för första gången sen Zoe föddes.. Det kändes inte riktigt som förr.. Haha :P Men vi får kämpa på! Hoppas att du kommer ut en sväng idag mellan tvättarna, gött väder ju! Kram på er!

 2. Sara skrev

  Do it!

 3. mymamma skrev

  Jag är tsm med min första kärlek :) Vi hade massa fuffens för oss för längesedan. Sen hade vi knappt kontakt på flera år…MEN nu så är vi tillsammans igen…
  Haha sån där hatt hade jag också förr!

 4. Sandra skrev

  Hur gammal var du på kortet? :)

 5. Tror jag kan vara 16 bast! Sommaren innan gymnasiet!

 6. Mirelle skrev

  Hej Sara! Jag kom att tänka på en sak när jag såg Movits längre upp, hur tog hans farfar och farmor ditt beslut om att du skulle flytta och har de någon kontakt med Movits idag?

 7. Vi har inte diskuterat saken faktiskt..


Kommentera


− 3 = fyra