Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mitt bästa matminne från en resa!

Tänk vilken dröm att få åka iväg och blogga om ett resemål! Ving arrangerar en tävling som gör det möjligt!

Mitt bästa matminne är från Grekland. Som Vegetarian finns det gott om goda sallader och vegetariska rätter att välja mellan. Jag fullkomligt älskar dolmades, saganaki och halloumi.

Jag och mamma var på Kreta i Rethymnon för tre somrar sen och jäklar vad jag åt :) Sallader smakar så gott i Grekland tack vare solen och till frukost brukar jag äta lantbröd med en skiva tomat och en skiva advocado på. Det räcker som pålägg eftersom det är så otroligt smakrikt! Grekisk yoghurt med en klick honung tillhör också favoriterna.

Läs mer om Rethymon och Kreta här…

Jag drömmer om en resa till Grekland nästa sommar när Movits är 1 år. Eftersom han och jag fyller år samtidigt hade det varit grymt att få fira våra födelsedagar där :) Detta hotellet hade man gärna spenderat några lata sommardagar på…

HERAEGE1013_1_13
Kommentera


åtta − 3 =