Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Myskväll!

 

Igår efter middagen hade vi en riktigt myskväll! Vi tittade först på Diego och sen spelade vi Super Mario :) Movits är jätteduktig på att spela och jag har nog lärt honom 300 nya svärord efter spelkvällen igår haha.. Jag får spel när jag inte klarar en värld!

Igår var han uppe längre och la sig inte förrän 21:15, jag trodde att jag kanske åtminstone skulle få sova till 7 idag men icke. Halv 6 väckte han mig. Jag fattar det inte! Varje morgon nu i snart 2 månader har han väckt mig mellan 5 och halv 6. Jag orkar verkligen inte men jag vet inte heller vad jag ska göra? Det känns som att det kvittar vilken tid han lägger sig, hans inre klocka ringer ändå vid den tiden.

Det är inte konstigt att jag alltid ser ut som ett levande lik och alltid är förkyld och trött, jag får verkligen aldrig sova ut och vila. Vi mår bättre båda två nu men på måndag när jag kommer tillbaka till jobb, efter en vecka hemma sjuk kommer jag fan vara tröttare än ever haha….

IMG_6452.JPG
Kommentera


× 4 = sexton