Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Myskväll!

Igår efter simskola, MFF match och tvätt åkte jag och Movits hem till Linda och Thea för middag och Mellomys :) Det har blivit en tradition nu varannan lördag när Linda har Thea att vi kommer dit, käkar, ungarna dansar och vi snackar skit! Mycket trevligt!

Man hinner inte med så mycket umgänge när man ofta jobbar kvällar mitt i veckan och om man inte gör det är för trött för att umgås med andra. Vardagar är inte vad dom var förr i tiden då man hann med att umgås med vänner, dricka öl, träna, gå på bio och gå ut och äta mitt i veckan. Nu är man glad om man kommer iväg till Malmö stadion mitt i veckan för att se en match liksom :)

Vi hade jättemysigt igår och Linda bjöd på hosthots, my first time ever haha Jag har aldrig varit så glad för shots och dricker inte ens sprit längre, det händer i alla fall mycket sällan! En rom och cola på semester utomlands möjligtvis! Men igår var det gott :)
Kommentera


åtta − 5 =