Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

När tankarna vandrar över tangentbordet….

Ahhhhhh….. Försöker njuta av denna kvällen nu! Choklad, vin, snart en dusch och sen film… Borde ta tag i min virkning också och bli klar med min filt som jag påbörjade för snart ett år sen :)

Alltså shit.. var tar tiden vägen? För ett år sen hade jag precis varit en vecka nere i Malmö och hälsat på min familj. Tågresan ner var ett helvete och Movits levde rövare och var inte still en enda sekund i magen kändes det som.. Vädret i Stockholm var helt galet varmt med nästan 25 grader varje dag… Jag var fet och svullen och värmen gjorde inte direkt mitt liv roligare :) Det var långa och många dagar vid sjön för min del. Vi handla det sista inför Movits ankomst och jag drack Hallonbladste till förbannelse… Haha fy fan…

Ibland kan jag vakna på morgonen och undra vad som hände med mitt liv… Jag hade allt och lite till i Stockholm och innan jag visste ordet av, på mindre än en vecka var jag nerflyttad till Malmö igen, ensam med Movits. Allt gick så fort och det går inte en dag utan att jag tänker på mitt liv i Stockholm och med Matte… Även om det nu känns som en självklarhet att bo och leva i Malmö, det är ju här jag hör hemma.. Men ändå… Man vet verkligen aldrig vilka vändningar som livet tar.

Man får mycket tid till att tänka, grubbla och fundera när man är mycket själv. Men det känns bara bra. Jag har förändrats så otroligt mycket som person under det halvåret som gått sen jag flyttade ner. Jag är verkligen inte samma människa, i alla fall inte i mina tankar, mitt hjärta och i mina prioriteringar. Efter den vändningen som jag var med om hade det nog varit konstigt om det inte hade satt en viss prägel på mig.

Nu ska jag sluta låta mina tankar vandra över tangentbordet och ta en dusch, sen bädda ner mig med en film…

Hoppas er kväll blir fin! Bless!

20120529-212427.jpg8

kommentarer på När tankarna vandrar över tangentbordet….
 1. lilbaby skrev

  Kram på dig! Ibland har jag tänkt att det skulle varit kul om du var här och vi kunde ses och kanske kunde stärka varann om du förstår vad jag menar :)

 2. Michelle skrev

  Fint skrivet! Antar att det är charmen med livet…

 3. Petra skrev

  Jag beundrar dej som fan Sarah! Du är grymt stark!
  Visst är det otroligt ledsamt och trist när livet inte blir som man tänkt sig, men vem vet, det kanske blir bättre än du tänkt dej!
  Kram

 4. nästan lite läskligt hur snabbt det kan vända! Jag tycker du verkar så himla stark och en sån grym morsa till fina Movits :) har följt din blogg enda sen du va gravid med movits & har aldrig riktigt förstått varför du & matte gjorde slut, får man lov att fråga varför? tycker att det är helt sjukt hur man som pappa bara kan lämna allt..

 5. Sandra skrev

  Jag beundrar dej väldigt mycket. kram

 6. Rebecca skrev

  Usch..tungt att läsa. Träffar barnets pappa movits? Bryr han sig ens? Förstår verkligen Inte hur vissa ”män” är funtade

 7. Sanna skrev

  åh kul med ett inlägg med lite mer djup, har saknat dessa hos dig!! :) Du är stark!! Kram

 8. Areyanna skrev

  Vad hände med pappan och sthlm? Matte?


Kommentera


9 + nio =