Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

No pain, no gain!

Tisdag! Fortfarande tryckande värme som driver mig till vansinne! Igår fick jag iaf tag på en fläkt att låna så det gick att sitta rakt upp och ner i soffan igår utan att svetten rann. Fab! Att köpa en är att glömma, de är slut i hela stan!

Idag är det full rulle med jobb och sen hem för en snabb dusch innan jag ska till Patrizia för min fjärde LPG behandling! Alltså den kvinnan är fan min nya idol med sin expertis, stil, humor, intelligens! Hon är jävlar i det en redig kvinna och jag är glad över att bli manglad av henne tre dagar i veckan :) Jag kan se en viss skillnad på mina lår redan så jag överlever mina blåmärken! LÄTT VÄRT!

Ikväll spelar även Malmö FF match mot Sparta Prag på bortaplan och jag tänkte försöka hinna med att se andra halvlek i alla fall! Mycket viktig match!

Livet lallar på i ett mycket behagligt tempo och när jag igår morse vaknade efter en mardröm insåg hur jävla bra jag har det just nu. Det är så sjukt hur vissa känslor seriöst kan jaga en på nätterna. Jag vaknade med en välbekant klump i magen men den försvann lika snabbt som jag slog upp ögonen. Life is good, and I’m in charge!

Hepp!

20140729-074235-27755077.jpgTaggar: , , , , ,

Kommentera


3 − = ett