Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Not getting older!

Hej Torsdag! Kul att se dig, det betyder att helgen är nära :)

Jag är på väg till min franstjej Maya för lite skitsnack och för att göra mina ögonfransar flawless as always :)

Jag kommer aldrig tillåta mig själv att förfalla och jag gör mitt bästa för att hålla mig fräsch och snygg eftersom jag mår bra av det! Nu börjar det även bli ljusare på eftermiddagarna och jag kommer snart kunna gå mina powerwalks igen utan att vara rädd för att bli rånad på kuppen. Jag går 4-5 mil i veckan när jag väl är igång och en ganska så lång sträcka av min runda ligger nere vid havet utan en endaste lampa i närheten, har inte känt mig trygg alls att promenixa där när det är mörkt.

Det är även snart dags för lite nytt bläck på kroppen, har en tid om två veckor och sen nästa om en månad ungefär!

Ni kommer aldrig se mig tantig haha. Många kvinnor är fan tanter innan dom ens nått 40 och det lär aldrig hända mig, jag kör mitt race!

I’m not getting older, I’m getting better!

Puss på er!
Kommentera


sju × = 14