Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nu händer det grejer!

Wow! Ibland får man ha tur och lite flyt! Jag hittade en utbildning för några veckor sen som verkade vara jätteintressant. Energi och miljösamordnare. Terminen hade precis startat då och sista ansökningsdagen var i Mars så jag var säker på att loppet var kört.

Jag ringde ändå dit nu i början på veckan för att fråga om det fanns platser över, det gjorde det tyvärr inte. Utbildningen skulle inte heller finnas kvar i Malmö nästa höst för nya ansökningar utan flytta till Stockholm och Göteborg… Riktigt surt.

MEN, i tisdags fick jag ett mail om att det eventuell kunde finnas en plats kvar och att jag skulle höra av mig snarast. Så på måndag börjar jag på yrkeshögskolan och i Juni 2015 är jag färdig :) Jag har missat en månad av studierna, två kurser. Men kurserna är liknande två kurser som jag läst på Komvux så jag hoppas att jag inte ska ha alltför svårt för att ta igen det.

Det är så skönt att komma igång nu istället för att vänta till höstterminen 2014, och kanske inte ens då komma in på någon utbildning. Så nu jävlar kör vi!

 1

kommentar på Nu händer det grejer!
  1. Lina skrev

    Grattis, kul!
    Vad kan man arbeta med när man är färdig med den utbildningen?


Kommentera


1 + nio =