Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nu räcker det!

Nu får det fan vara bra! I snart 2 månader har vi varit sjuka till och från och nu pallar jag inte mer!

Jag har precis återhämtat mig från den sjukaste influensan ever och har varit totalt golvad i hela förra veckan. Ovanpå det fick jag även luftrörskatarr och har hostat slem så att jag har spytt. Imorgon är sista dagen på min sjukskrivning och sen ska jag tillbaka till jobb igen.

Mov’ var ju kass innan jul och på nyårsafton fick han feber och var sen kass i en vecka :(

Nu vill jag ta nya friska tag och blicka fram emot våren. 2016 har bjudit på en riktig skitstart!

 Kommentarerna är stängda.